Ønsker mig KUNST...

29. oktober 2012

Idag har jeg mødtes med en skøn veninde og hygget. På vej hjem måtte jeg forbi nogle skønne butikker nu jeg var i nærheden.

Har for noget tid siden været forbi ARTTILES en mørk aften, og det satte et spot i hukommelsen om at jeg bare måtte ind og se hvad de laver. Idag kom jeg forbi dem igen, de to vildt imødekommende kvinder bag, Anette og Trine laver de flotteste billeder og jeg er vild med deres udtryk.

De laver flere forskellige kombinationer, hvor du kan sætte dit personlige præg eller købe nogle af deres designs. De laver et fedt billede hvor man kan få sit eget billede og statement med, hvor de er kombineret med 4 billeder. Håber jeg engang bliver heldig og bliver ejer af sådan et.
Du kan se meget mere HER.


længe har jeg også gerne ville forbi Bobnoon, har så længe siddet og kigget deres billeder på nettet. Men det er jo noget helt andet at se dem rigtigt. Der er også flere end de har på nettet. Jeg ønsker mig så meget nogle af deres print. Jeg er specielt vildt med Anna Jacobina Jacobsen.
Du kan se mere HER.

Så kære familie, jeg ønsker mig KUNST til jul.

1 kommentar:

  1. Anna J.J laver simpelthen også de fineste billeder, har selv lige købt "pige og ræv", og er vild med det. Godt at det snart er jul ;0)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..