Nyt udtryk...

27. oktober 2012

Så har jeg siddet det meste af aftnen igår og leget med en masse nyt til bloggen. Jeg var kørt lidt surt i det gamle og trængte gevaldigt til lidt nyt. Tænkte det måtte jeg da selv kunne finde ud af, så gik igang med at prøve alt muligt i forskellige programmer, paint, photoscape og picmonkey.

Jeg er blevet rigtig glad for det nye udtryk, dog vil jeg gerne lige have rettet en del af mine billeder til så de er størrere men det tager noget tid, så det må komme lidt hen af vejen. (Gid man kunne gøre det et sted også var de ens)

Jeg kan godt lide at den er blevet mere enkelt og overskuelig. Har valgt at holde den i få farver fordi der er farve på billederne og syntes hurtigt det kan komme til at se rodet ud når der er så mange farver.

Der er dog noget som irriterer mig lidt, rundt om mine billeder i siden er der en firkant, er der nogle der kan forklare mig hvordan jeg kan få dem væk
Hvad syntes i om at etiketterne er kommet i bunden af bloggen, ville i hellere have dem i side barren?
(Der er ingen billeder i dette indlæg, da i kan se ændringerne i hele indlægget her på bloggen)

Tusinde tak for alle jer der følger med her på bloggen og på instagram, det betyder utrolig meget. Er også i tænkeboks med en Give Away men kan ikke lige beslutte mig.
Rigtig god lørdag til jer.

UPDATE, 
Nu er skyggerne væk og det giver så flot et udtryk. 
Hvis også du ønsker skygger væk hos dig så kan du finde en meget let guide HER.

5 kommentarer:

 1. Hej Camilla.
  Hvor ser det bare skide godt ud!
  Marie har her en lille guide til hvordan du kan fjerne skyggerne bag billederne og den grå kant.

  http://mariesfabrik.blogspot.dk/2012/06/layout-billedrammer-fjernet.html

  under avanceret er der også et punkt der hedder billeder, der kan du også vælge kant farven skal være gennemsigtig. :)

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig godt ud!

  SvarSlet
 3. Natazcha tusinde tak for dine tips, det virkede og nu har jeg ingen skygger mere. Det er da så meget flottere nu..

  Michelle tusinde tak..

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare blevet flot!!! Jeg er vild med de runde billeder i siden :-) Så fint og samtidig enkelt og overskuelig. Godt arbejde. Og jeg er glad for at det lykkedes for dig med guiden. God weekend til dig og din familie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Marie. Er virkelig også glad for det. Tager mig selv i at kigge på den flere gange.. Også er jeg da lidt stolt af mig selv, at jeg har lavet det..
   Ja godt jeg fik guiden til at lykkes, man skal jo lige læse den ordenligt.. smil..
   Rigtig god weekend til dig også..
   kh Camilla

   Slet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..