Nyt lækkert sengetøj..

6. oktober 2012Faldt over dette skønne sengetøj fra H&M home. Men de har ikke nogle danske mål, de kører med Svenske. Men de forhindrede ikke mor her, nu når man kan sy, så kan man jo bare sy det mindre så det passer til junior dyne.
Var så heldig at Tina var på besøg igår, hun kunne hjælpe mig med at få fikset min overlocker. Hun kan sit kram og fik den klaret og der kunne nu blive syet sengetøj til Celina. Tusinde tak for hjælpen Tina.
Her kan i se det færdige resultat. Det er en sart rosa også med den sødeste kanin unge på. Celina syntes det er så sødt og kan nu putte med en sød kanin.

2 kommentarer:

  1. hvor er det bare flot !
    har selv noget med en meget naturtro ugle - har ikke set haren før.
    hilsen Mona

    SvarSlet
  2. Det er super fint! Det minder om By Nords sengetøj, heldigvis bare til bedre penge :)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..