Pom pom...

31. oktober 2012

Idag var jeg en tur på strøget med en skøn veninde. Er så taknemmelig for nogle af de skønne venskaber jeg har fået både igennem bloggen og strikkeklubben. Vi fik en lækker frokost og blev inspireret i mange skønne butikker.

Jeg blev ejer af disse to skønne "ræve" pom pom'er som allerede er tiltænkt et par krea projekter som i nok skal se mere til når jeg bliver færdig med dem..

Købt i Skind huset i Skindergade 6, Kbh,

3 kommentarer:

 1. Lækre kvaste! Jeg har endelig fået lavet et indlæg om "min grævling" på bloggen :-) Kender du bloggen http://handmadebygeertsen.blogspot.dk/? Har set at hun også sælger diverse fine kvaste.

  SvarSlet
 2. Ja de er super skønne, glæder mig også til at få dem brugt.. Men skal lige have en del andet klaret..
  Nej den kender jeg ikke men vil da lige ind at kigge hos hende..
  Din kvast er også super lækker så den godt på instagram..
  Kh Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nemlig, kan huske du spurgte til den på Insta :-)

   Slet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..