Skønne efterår

22. oktober 2012

Det skønne ved efteråret er det milde vejr og de utrolig smukke farver i naturen. Som jeg skrev HER igår, samlede vi en masse blade i Dyrehaven. Idag da jeg havde hentet Celina fra dagpleje, fandt vi voksdugen frem, satte os på gulvet med blade og ståltråd også var det igang med en fin krans.
Celina måtte bestemme hvor den skulle hænge bagefter og det blev i vinduet i stuen og hun var meget stolt over den. Da far kom hjem skulle han da også se den flotte krans vi havde lavet.

Det er en dejlig alder hun er kommet i, der er så mange ting man efterhånden kan lave sammen og som hun kan koncentrere sig om. Kan slet ikke vente til jul, hvor vi kan "bygge" videre på vores traditioner. Har i også traditioner for julen i jeres familie?
1 kommentar:

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..