Smukke dukke Clara

8. oktober 2012

Denne skønne dukke er klar til at flytte hjem til hendes nye mor. Hun hedder Clara og har brunt hår og brune øjne. Hun er iført leggins, nederdel, trøje med Peter Pan krave, sølv hårbånd og små hæklet ballerinaer.
Jeg er sikker på de får en masse sjov og kommer til at opleve mange eventyr sammen.

Er du interesseret i en dukke laver jeg meget gerne til dig, kunne være en god ide til julegave. Send mig en mail så kan vi aftale nærmere..

6 kommentarer:

 1. Kære Camilla . Hvor er hun fin og sød

  Jeg glæder mig til at hun kommer hjem til mig :-)

  Super flot arbejde

  Knus Helle

  SvarSlet
 2. Sikke fin en dukke. Hvad tager du mon for sådan en ??

  SvarSlet
 3. Camilla hvor er hun fin! Og skønt tøj du har klædt hende i. Er selv i gang med en til min datter... Min første dukke af egen hånd

  SvarSlet
 4. Sikke et flot stykke arbejde! Jeg kan godt li' konceptet med de dukker, og kunne også godt tænke mig at høre lidt til pris - kan forestille mig vi ligger lidt højt, for det ser ud til at være et stort arbejde. Søde detaljer!
  Kh. Trine

  SvarSlet
 5. Ja, hun er godt nok smuk :)

  SvarSlet
 6. Tusinde tak for jeres hilsner de varmer.
  Hun er blevet så skøn og er ret glad for tøjet, har lavet nye mønstre og de er vellykket.
  De store sukker tager jeg 750 for og kanindukkerne 450. Du er selv med inde over tøj, hår, øjne og andet.
  Kunne i tænke jer en til evt julegave så skriv endelig, men gerne i god tid, da der allerede er lidt en liste så jeg kan nå at lave den.
  Kh Camilla

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..