Dukkemager...

2. november 2012

Jeg sidder og hygger mig enormt meget med at lave en ny dukke flok, som nogle skønne børn skal forkæles med. En lille vinterpige, guldlok, en blød kanin og andre skønne personlige dukker er på arbejdsbordet. Jeg har her det sidste stykke tid arbejdet på nogle hæklede ting til mine dukker, der er kommet en lillevest, ballerinaer og et halstørklæde ud af min frihækling. Der arbejdes nu på en lille hæklet trøje med sødt mønster.

Nu vil jeg til at forme deres smukke ansigter imens jeg vil lytte til dejlig musik. Dette er den bedste måde for mig at slappe af på.

Kender du en lille pige eller dreng der skal forkæles med en skøn økologisk dukke er du velkommen til at sende mig en mail, så finder vi sammen ud af hvordan den skal se ud. Jeg kan godt lide at få lidt oplysninger om den der skal modtage dukken og om dukken evt. skal have et specielt navn, da jeg derved får mulighed for at knytte en personlighed til dukken.
Men skriv i god tid inden jul, så jeg kan nå at få lige din dukke færdig..9 kommentarer:

 1. Hej Camilla

  Jeg vil gerne bestille en dukke til min pige Filippa :-) Skal jeg sende dig en mail så vi kan snakke nærmere?

  Vh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte..
   Du må meget gerne sende mig en mail, så kan vi aftale nærmere hvordan dukken til din Filippa skal se ud.. Glæder mig til at en dukke til hende..
   kh Camilla

   Slet
 2. Ville ønske at jeg havde en million til at handle for hos dig..du er simpelthen så vanvittigt dygtig. Måske jeg snart skulle bestille lidt ekstra tøj til dukke Viola. som du har lavet til min datter. Skal hilse og sige, at Violas krøllede røde hår, blot bliver flottere og flottere, jo mere uglet det bliver med tiden;) Mange hilsner fra Sanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sanne..
   Tusinde tak for din søde hilsen, varmer meget..
   Du siger bare til, hvis du vil have lavet noget mere tøj. Du kan jo finde min mail her på siden..
   Hvor er det dejligt at høre at håret bliver flottere og flottere med tiden..
   Rigtig god fredag aften..
   Kh Camilla

   Slet
 3. Hvor er det altså bare nogle fine dukker du laver. Hvad mon prisen er for sådan en skønhed?
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lena..
   Send mig en mail så kan jeg oplyse dig mere om priser.
   Ser frem til at høre fra dig..
   kh Camilla

   Slet
 4. Nuujj, hvor er det bare nogle fine dejlige ting du har taget skønne billeder af!
  Det er da lige til at blive i godt humør af!
  Ha' en dejlig lørdag i selskab med dukkerne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for din hilsen og rosende ord.
   Du må også have en skøn lørdag.. Det er altid dejligt i selskab med dukkerne..
   kh Camilla

   Slet
 5. Kunne godt tænke mig en prisliste :) har desværre fundet din side alt for sent til julegave :( de er så fine de dukker!!

  Mariafranck@live.dk

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..