Hue til prinsessen..

9. november 2012

Jeg har tidligere vist disse kvaste HER, og skrev igår HER, at der var købt ind til lidt kreative projekter. Ud af disse ting er nu kommet denne hue til prinsessen.

Yderst er den i kogt uld i grå, inderst er det brugt en lækker jersey i lilla med små stjerner på og i hoved åbningen er der brugt stribet jersey. Jeg har valgt at sy kvasten på (ræv), så mindskes risikoen for at den ryger af. (Der er mange der har valgt at sy kvast på via en trykknap, det er smart. Men med et barn der er en lille pingfinger er den syet på, så vil jeg hellere tage den af når den skal vaskes, end at den er væk efter en dag i dagpleje). Mønsteret er lavet ud fra en af Celinas huer.

Har været lidt svært at fange et ordenligt billede af prinsessen med den på. Men i kan få en fornemmelse af hvor sød den er på. Nu vil jeg i gang med en lille stak huer.5 kommentarer:

 1. Den er bare rigtig fin... Jeg har pgså syet dem fast jeg har lavet, for det er nemlig bare så smadder ærgeligt vis de blover væk!

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare fin! Altså, jeg vil også kunne sy sådan! :)

  SvarSlet
 3. Hej Celina... Hvilket mønster har du brugt til elefanthuen med kogt uld yderst. Jeg mangler et mønster til str. 3 år og vil høre om det er det som du har her...

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare superfin! Er det noget du kunne være interreseret i at sælge?

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..