Lidt nyt igennem maskinen...

5. november 2012

Her de sidste par dage er der kommet lidt nyt igennem maskinen. En veninde skrev om ikke jeg kunne lave en nusseklud til hendes datter, lige nu brugte hun bare en stofble, så jeg måtte igang. Der kom denne nusseklud ud af den og jeg valgt at applikere en firkløver der på af flere grunde. Den lille familie er fire og lille Olivia skal være fyldt med LYKKE..

Jeg har længe arbejdet på et mønster på en buksedragt med flæser og nu er den endelig blevet syet op i str. 92 som er Celinas størrelse. Den er syet i en lækker jersey fra Stof2000, med 4 Liberty knapper. Er blevet rigtig glad for resultatet. Dejligt at det blev et godt resultat så kan den godt syes nogle af til butikken.

Jeg kunne helle ikke stå for disse skønne lys huse fra Rema1000, jeg kan meget bedre lide deres design end netto'  Jeg husker fra barn at jeg have et lille jule lys hus, det er dejligt at have dem igen i en nyere udgave. Det hyggeligste i denne mørke tid er helt klart når man kommer hjem om eftermiddagen og man tænder stearinlys i det lille hjem.17 kommentarer:

 1. Ih, hvor er den fin, den buksedragt! :-) Jeg må vist også forbi Rema! Kh K

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, er også blevet så glad for den.. Dejligt når end ide i hovedet lykkes..
   Ja tag at gøre det de er så fine de huse..
   Kh Camilla

   Slet
 2. Buksedragten er godt nok lækker - hvem der bare havde pigebørn!
  Jeg har også lige været forbi Rema...
  Kh Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.. Ja når man har en pige kan man pynte lidt.. smil..
   Skønne ting rema har i denne avis.
   Kh Camilla

   Slet
 3. Sikke en fin buksedragt...
  Så godt husene i REMA i dag, men gik bare forbi dem! Men de er nu ret fine! Måske jeg skulle forbi igen i morgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.. Dejligt når ide bliver god når den kommer igennem maskinen..
   Jeg tænkte også først nu havde jeg købt et af dem fra netto sidste uge, så skulle jeg ikke have men kunne ikke lade være, dem her fra Rema var bare mere mig..
   Kh Camilla

   Slet
 4. Hvor er den bare skøn den buksedragt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak..
   Kh Camilla

   Slet
 5. Er hel vild med den buksedragt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du syntes om den.. Er også bare vild med den, tror også den skal laves i babyfløjel..
   Kh Camilla

   Slet
 6. Den er simpelthen så fin den buksedragt! Hvor er du sej :-)

  SvarSlet
 7. Er helt vild med buksedragten - dejligt at se en ny variation :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have.. Ja er også glad for denne nye variation og den er super skøn på.. skal nok lige se om ikke jeg kan få taget et billede med den på.. Men hun vil ikke altid være model for MOAR...
   Kh Camilla

   Slet
 8. Hold nu op hvor er de fine, de bukser -det har du dælme gjort godt, jeg er helt forelsket i dem....ih to cute ;O) Kram Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Er virkelig også glad for resultatet og det er ikke de sidste der skal igennem maskinen..
   Kh Camilla

   Slet
 9. Hvor er det en sej heldragt, mon den ser latterlig ud i str. 38 ;o)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..