Molly er flyttet hjem til Elvira

13. november 2012

I søndags var en skøn veninde forbi og hente denne dukke som jeg havde fået æren af at lave til hendes datter Elvira. Jeg må sige at denne dukke havde en helt særlig betydning for mig at lave (alle mine dukker får jeg et forhold til), da vi lå på stue med dem, da Celina blev født alt for tidligt. Jeg sætter utrolig meget pris på at have lært dem at kende, vi to mødre brugte hinanden utrolig meget i vores mange timer på stue 5. Vores børn er nogle seje piger, der valgte livet.

Da Elvira fik hendes dukke, blev den døbt Molly og har fået mange kys og kram. Håber meget i får mange oplevelser sammen og vi vil glæde os til at høre om dem når vi ses igen.


Molle er klædt i en skøn kjole med lilla blomster og blonder ved ærmerne, lilla bukser, sølv sko (som Elvira også har) og en lækker uld frakke til den kolde tid.

Molly er 45 cm høj, har mørkebrunt hår med lange fletninger, store blå øjne og varme røde kinder.

8 kommentarer:

 1. SÅ skøn - en dag kunne jeg også tænke mig en dukke... Til min datter, altså ;0)

  SvarSlet
 2. Den er skøn! Jeg har også noteret mig dine dukker på ønskesedlen, vil så gerne eje én en dag (eller, altså, min DATTER vil ;-)).
  Sikke en god gave, til nogle mennesker, der betyder meget!

  SvarSlet
 3. Hvor er hun bare sød! Og dejligt at Elvira tog så godt imod hende

  SvarSlet
 4. Rigtig fin dukke. Har længe beundret dine dukker. Og vil så gerne eje en. (til min datter )hun er dog kun 1½ år, ved ikke om hun er for lille? Kontakt mig evt på stinetaheri@gmail.com

  SvarSlet
 5. Hvor er hun altså fin og yndig hende Molly! KH K :)

  SvarSlet
 6. det er godt nok en virkelig fin dukke.....
  Kh Christina

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin!!! Hva koster sådan en lækker sag? :-)

  M101801@hotmail.com

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..