Nu som working mom

17. november 2012

Mor og datter leger med mobil.. Sjov og masser af kærlighed 

Kan nu snart sætte et punktum for min første uge på arbejde igen efter næsten 2 1/2 år. Det har været en skøn uge tilbage på arbejde og har fået nogle søde kollegaer. Er utrolig glad for jeg er startet i Matas Fields og det gør vores hverdag så meget lettere, end hvis jeg skulle langt i den gamle butik. Hvor har jeg været spændt på at starte igen.

Men det har også været en udfordrende uge for familien og få puslespillet til at gå op. Der er en evig dårlig samvittighed overfor Celina. Man har klart kunne mærke på Celina at der er sket ændringer i familiens hverdag. Kommer nok til at tage lidt tid før vi har helt styr på vores nye hverdag.

Når man har gået hjemme så længe, med ens mirakel (præmatur 24+3), så er det bare så svært at slippe, vi har været igennem så meget og nogle sår er ikke lukket og ved heller ikke om de gør. Men glæder mig meget over at Celina og farmand skal til at have mere alene tid når mor har lange vagter. Selv om jeg gerne vil være med også. (Man vil opleve alt man kan med sit barn)
Nu har jeg fri og vil være lidt kreativ inden endnu en skøn arbejdsdag imorgen.

5 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at du har haft en god opstart. Celina skal også nok vende sig til den nye hverdag :-)
  Næste gang jeg skal i fields kigger jeg lige forbi matas og siger hej hvis jeg ser dig :-)
  Jeg skal selv starte på arbejde igen her om 2 uger, efter af have gået hjemme i 2 måneder, jeg føler også at det jo kommer til at gå ud over Casper, og 2 måneder er jo alligevel ikke så længe at have gået hjemme. Knus herfra

  SvarSlet
 2. Hvor er det godt at du har haft en god opstart. Celina skal også nok vende sig til den nye hverdag :-)
  Næste gang jeg skal i fields kigger jeg lige forbi matas og siger hej hvis jeg ser dig :-)
  Jeg skal selv starte på arbejde igen her om 2 uger, efter af have gået hjemme i 2 måneder, jeg føler også at det jo kommer til at gå ud over Casper, og 2 måneder er jo alligevel ikke så længe at have gået hjemme. Knus herfra

  SvarSlet
 3. Når 'begynder-vanskelighederne' har lagt sig, så håber jeg i begge bliver super glade for jeres begges nye begyndelser.. Og apropos.. glædelig international præmatur dag, fra en præmatur mor til en anden.. :D

  SvarSlet
 4. Jeg har lidt hæklet legemad klar til Celina, som kun venter på en adresse ;) Måske kan det distrahere lidt fra den nye hverdag. Mange gange tillykke med den nye gode jobstart. Ved hvor svært det kan være.

  SvarSlet
 5. Tillykke med jobbet. Så er onsdags-strikkeklubben måske også sat på stand by??
  Håber i snart får en hverdag som i alle kan blive glade for.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..