Nyder dagene inden arbejde igen..

8. november 2012

Pakker der er sendt ud i verden.
Denne årstid er mit hjem fyldt med skønne hyacinter. 
Dukke til skønne Elvira (lå på stue med hende og hendes skønne familie på Riget)
Celina er blevet vild med prinsesser.
SKØNHED
Ny kjole til Celina, den er da for lækker.
På mandag starter jeg på arbejde igen efter at have gået hjemme i lidt over 2 år med Celina. Nu kan man sætte en stor steg under dette kapitel i vores liv, den hårde start på livet Celina fik, til den store dygtige pige hun er idag. Jeg er overbevist om at det er grundet vores meget forsigtige start og til tider meget overbeskyttende miljø vi valgte at skabe i den første skrøbelige tid af Celinas liv. Der er mange der til tider har tænkt "hun fejler da ikke noget, de er bare pylret, der er jo ikke noget at se på den lille pige". Men Celinas reaktioner var også tit hjemme og kom først senere, så udadtil virkede hun ikke til at have noget at kæmpe med. Men Celina er et sensitivt barn, mens ellers er hun på fuld højde med jævnaldrende.

Nu er hun i basisdagpleje (4 præmature børn og 3 pædagoger), dette tilbud har vi ventet længe på og det har ikke været uden kamp. Men vi er yderst taknemmelige for at vi ventede, da dette er det helt rigtigt for Celina. Hun har på den korte tid i dagplejen udviklet sig helt fantastisk og er meget tryg og glad for at være der. 

Jeg har været så heldig at få flyttet min resterende tid af min elevplads hos Matas, til Fields. Hvilket jeg er meget glad for, det gør vores hverdag lettere i forhold til det praktiske. Jeg glæder mig meget til at møde og lære alle mine nye kollegaer at kende og ser frem til en skøn tid på arbejdsmarkedet igen.
Det er med stor spænding og glæde vi nu kan starte et nyt kapitel i vores familie.

Igår havde jeg en hyggelig dag med en veninde, det er jo med at nyde det så meget som muligt inden mandag hvor hverdagen er mere i kasser. Vi fik dejligt morgenmad sammen hos hende inden vi gik en tur i spinderiet,  der blev shoppet lidt nyt og til nogle flere kreative projekter som i får at se de nærmeste dage. 

Dagen idag er brugt på en masse forskellige kreative projekter. Der er lavet dukke til en skøn pige, som vi var indlagt med på Rigshospitalet. Nu vil jeg igang med at få hende lavet færdig. 

3 kommentarer:

 1. Det rammer lige der hvor jer dit indlæg. Skal starte 1/1. Det er lige om lidt. Så 1/12 skal Gustav starte i dagpleje. Min Trine er også præmatur, men har klaret sig rigtig godt. Men der er altid nogle ting man sætter spørgsmålstegn ved om det skyldes præmatur eller om Trine bare er sådan også hvis hun var matur født.

  SvarSlet
 2. lækkert papir på de pakker. Gad vide hvad de indeholder....
  Hvor ser Elviras dukke fin ud, håber hun bliver glad for den!
  ja piger og prinsesser er vist to størrelse der har en magnetisk tiltrækningskraft... lige meget hvor meget man kæmper imod som forælder, så er de uundgåelige, de prinsesser.

  SvarSlet
 3. Lækre ting du har fået lavet, og rigtig god start med din daværende elevplads i Matas på mandag:-)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..