1. Søndag i advent og en vinder er fundet..

2. december 2012

Så blev det den 1 søndag i advent og jeg er hejmme efter en travl weekend på arbejde og øm i hele kroppen på den gode måde..

Tusinde tak for alle jer der har deltager i min advents give away og er med lodtrækningen om de lækre præmier.

Til denne søndag har der været ;
108 kommentarer
304 lodder
Og vinderen er bag nr. 40
Vinderen blev hende HER

Den første søndag pakke er udtrukket til at være et mobil cover lavet af mig efter eget ønske.. Send mig en mail og vi finder ud af hvilket du kunne tænke dig (og er har du set noget andet stof hos mig du kunne tænke dig siger du bare til)

Men har du ikke nået at være med endnu kan du stadig nå det, da der stadig er flere gaver at vinde.. 
Du kan tilmelde dig lige HER

8 kommentarer:

 1. Ej! Sådan et vil eg os ha - kan man købe?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro du kan, bare send mig en mail.. står til højre..
   Kh Camilla

   Slet
 2. Super flot krans - du har vundet min give away, så husk lige at sende mig en mail :-)

  SvarSlet
 3. Nåååå, det gør ikke så meget jeg ikke vandt 1. advent gaven, jeg har jo lige købt to super flotte etuier af dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi det er sandt.. men kunne være du vandt noget af det andet..

   Slet
 4. Jeg har forsøgt at skrive til dig på mail, men den vil ikke gå igennem til dig. Jeg har også kommenteret på et opslag på din blog, men jeg tror ikke, du har set det. Nu prøver jeg her:)
  Jeg er fuldstændig vild med dine dukker! Jeg så 'Persille'-dukken i et indlæg, men nu kan jeg ikke finde hende igen;) Er hun solgt?? Du må meget gerne sms mig på 24 42 40 44. Tusind tak :)) // Stine

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..