Bits & pieces

14. december 2012

Har slet ikke fortalt om vores hyggelige aften hos vores venner. Det er vores faste "madklub" aftale, som går på skift hos os alle. Kravene til madklubben er, det skal være noget nyt og 3 retter. Lidt billede spam af vores aften.

Det var lørdag aften hvor der også var Kessler kampen og den skulle vi se. Jeg har et eller andet med boksning, det kan jeg vildt godt lide at se. (Det må jeg have arvet fra min fantastiske afdøde mormor, som er så savnet) 


2 kommentarer:

 1. Øj hvor ser det lækkert ud. Jeg drømmer om sådan en madklub :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan også bare fortælle at det var så lækkert.. Det er en fantastisk madklub og en god måde til at få set hinanden på..
   kh Camilla

   Slet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..