Den kreative december...

26. december 2012

Hvor må jeg sige jeg har holdt lidt juleferie fra bloggen.. Slet ikke med min gode vilje men måtte kaste det travle julehåndklæde i ringen og erkende jeg ikke havde tid og overskud. Jeg er nu hjemme i København igen efter en dejlig jul med familien. Jeg mangler at få trukket den sidste vinder af min Give Away, det kommer imorgen. I skal da også have en indblik i vores dejlige jul (Kommer en af dagene).
Men nu vil jeg lige vise jer nogle af de kreative ting jeg har lavet i december. Noget af det jeg holder mest af at lave og nu er der nogle skønne børn der har fået nye venner.

Denne skønne dukke har jeg lavet for en af vores sygeplejersker fra Riget da vi var indlagt med Celina. Hun skulle give den til hendes niece. Jeg har broderet navn og fødselsdag på dukkens bryst. Håber meget lille Astrid er glad for hendes første dukke. Inspirationen til dukker har jeg tidligere fortalt jer om HER


2 kommentarer:

  1. Hun er bare sød. Apropos dårlig samvittighed, så røg mit håndklæde også i ringen, derfor du ikke har hørt fra mig endnu vedr den grafiske pude. Jeg har været "syg" (agtig) siden 1. Dec og overskuddet har ikke været til meget. Hvis du stadig er interesseret, så giv mig en mail og hvis interessen er fløjet, så er det helt ok. Jeg samler op på produktionen efter nytår igen :-)

    SvarSlet
  2. Min søster blev så glad for den fine dukke og jeg er sikker på mosters baby for mange gode timer med hende når hun først bliver lidt større, indtil da passer dukke Lise lille Astrid.. Og mormor glæder sig til at se hende så hun jan tage mål og begynde på den store tøj kollektion... :-)
    Glædelig jul til dig og familien søde Camilla, håber I har nydt den i Jylland..
    Kram maria

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..