Et par skønne dage...

6. december 2012

Et lidt længere indlæg fra mig, men er det ikke hyggeligt.
Forleden havde jeg en hyggelig dag med en veninde, det var en skøn dag og nød min fridag. Der blev shoppet lidt og lavet lidt kreativt. Det er så afslappende at være kreativ og især med lækre materialer. Har lavet smykker i mange år og havde egentlig ikke troet jeg skulle det igen, men blev så fristet. Skal vise jer hvad der er kommet ud af perler og snor en af dagene.Inspiration er hentet her til kysen HER Elsker hendes bøger, og hun er vildt dygtig.Efter jeg har fået barn, må jeg sige at julen har fået en særlig betydning for mig. Jeg føler at der er meget vigtigt at få skabt nogle gode traditioner for Celina som hun altid vil kunne tænke tilbage på. I år er det noget sjovere med kalendergaverne, hvor Celina selv er mere med i fortællingen om "Nissen".

Igår var Celina og far ude at købe juletræ, da hun var kommet i seng, satte vi det på fod og lys på. Men Celina var ikke vild med juletræet i stuen i morges, sagde flere gange "ka ikke lide juletræ, mor". Men her til eftermiddag har vi pyntet det, hvilket resulterede i en meget stolt og glad pige, der nu siger "mor, ka godt lide juletræ nu". Vi har sat risengrød ud til "nissen" så han kan få lidt at spise når han kommer med pakker i nat.

Hvor må jeg sige julen har ramt det lille hjem og jeg ved der er lidt længere end normalt imellem indlæggene her. Men jeg prøver at få fundet mig en ny rytme med både arbejde og min elskede blog. Er der noget i kunne tænke jer at jeg bloggede om, så skriv endelig.

Husk min lækre advents give away, deltager du ikke endnu, kan du nå det lige HER...

7 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt indlæg med skønne billeder...jeg kunne næsten dufte grandtræet og smage kaffen ;O) Jeg har det helt på samme måde mht. traditionerne, efter man er blevet familie ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro det dufter dejligt når vi kommer ind af døren af grandtræet.. Ja det er utroligt hvor meget traditioner, får en større betydning for en.
   Kh Camilla

   Slet
 2. Dejlige billeder og jeg kan godt forstå, at du elsker at være kreativ, især med smykker, som også er en af mine favoritter. Jeg har faktisk lige lavet hele 4 par øreringe, som du er mer end velkommen til at se på min blog, hvis du altså har lyset:-)


  Fortsat god aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er hyggeligt med smykker.. Dine er virkelig også flotte..
   Kh Camilla

   Slet
 3. Sikke et kønt juletræ! :)

  Håber du tager et kig forbi min blog?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er blevet så fint og det er bare hyggeligt.
   Tager gerne et kig forbi dig..
   Kh Camilla

   Slet
 4. Hej Camilla, skønne billeder;) den dersens strikkefe kyse med ører er så sød. Laver du den evt på bestilling. Olivias dukke Viola ville se drøn smart ud i sådan en;)
  Mange hilsner fra
  Sanne

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..