Tusinde tak...

31. december 2012

I er simpelthen nød til at se, hvad jeg har fået af en af mine søde læsere. Da jeg kom hjem til mine forældre her til jul. Stod der en fin lille pakke til mig fra søde Lene, hun havde været nede hos i min mors butik med disse skønne huse til mig. Hvor er jeg bare glad for dem, de er så fine og lækre farver, de pynter meget. Kender i ikke Lenes blog kan i tage et kig hos hende HER.3 kommentarer:

 1. Øj de er altså fine de huse :-) Heldige dig!! Ønsker dig og dine et rigtig godt nytår. Mange hilsener Mette

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er du heldig :-) Godt nytår!

  SvarSlet
 3. hvor må det være skønt lige at få sådan en uventet gave :o)
  godt nytår til dig og din familie.
  hilsen Mona

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..