Veninde hygge..

15. december 2012

Igår morges skrev jeg til Tina og spurgte om ikke vi skulle tage på "tur", fik en sms tilbage om "hvor den tur gik hen".. Ja vi er utrolig gode til at finde på steder hvor vi skal hen. Igår gik turen til supercarla.dk som havde udsalg. Det skulle sådan et par piger, der er helt vilde med Liberty, jo ikke gå glip af. Afsted vi tog, men inden vi mødtes valgte Tina så lige at tage et styrt på hovedet i en sne bunke, av av.. Men Tina mente vi skulle afsted, det var da bare et lille slag.

Vi fik da handlet lidt lækkert, ikke kun tilbud men dejligt var det. Vi tog et stop på turen hjem, der var kaffe tid Nu havde Tina altså ret ondt i den fod og den var hævet.. Da vi kom hen til min bil, kørte jeg den sårede på skadestuen, hvor dommen løs en slem forstuvning og en rykket knogle. Men som jeg sagde til Tina, så er hun aldrig kedelig at være sammen med.
Tak for en hyggelig dag og tak for tippet Kira.

Dagen køb.
Afslapning
Skøn lille ny liberty bunke
Skønne blomster
Lækkert uld
Lidt blandet stof rester.. <3

6 kommentarer:

 1. Jeg står med glæde for underholdningen, det ved du :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja søde det ved jeg og det er fantastisk..

   Slet
 2. Sikke en masse lækre ting du har fået købt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig nogle gode ting er også så glade for dem..

   Slet
 3. Nam nam nam...de billeder er lige til at spise....smootien og stoffet, lækre sager...næste gang vil jeg med. BASTA ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det hele er nemlig så meget til at spise.. Du er meget velkommen en anden gang og lover for det ikke er kedeligt..
   Kh Camilla

   Slet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..