Nytår 2012/2013

1. januar 2013

Rigtig godt nytår til jer alle. Håber i er kommet godt ind i det nye år. Vores aften blev tilbragt med nogle af vores fantastiske venner og børn. Det var en aften med lækkert mad og vin. Tusinde tak for alle jer der har været en del af vores liv i 2012 og ser frem til 2013.

Idag er min dejlige datter Celina, blevet 2 1/2 år, hende blev der da også skålet for kl 00.00, er så taknemmelig for at have hende i mit liv.

Dagen idag 01.01.2013 har været meget stille og rolig hjemme, hvor der er leget og det bløde tøj har været på. Dog havde jeg en pludselig trang til at skulle af med noget energi, så jeg smuttede lige i fitness, efter 6 km på løbebåndet og lidt andet er jeg nu sofa klar, men man kan jo ligeså godt starte 2013 med stil.
Rigtig godt 2013 til jer alle.5 kommentarer:

 1. Øj, så forskellige vi kan være - 'en tur i fitness' - det var aldrig sket herhjemme og da slet ikke den 01.01. ;)

  Rigtig godt nytår
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Skønne skønne billeder - rigtig godt nytår ;O)

  SvarSlet
 3. Det ser hyggeligt ud og maden ser lækker ud!! Godt nytår! :-)
  - Julia, foodallaroundtheworlddk.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Skønne billeder og maden ser vildt lækker ud, også rigtig godt nytår til dig.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..