Til salg

24. januar 2013Der er lidt stille på bloggen for tiden, men der sker rigtig mange ting i mit liv lige nu. I skal nok løbende blive opdateret. Men jeg har nu fået lavet en side med forskellige ting til salg. Håber meget i er nogle der kan få glæde af det. Send mig endelig en mail hvis noget har interesse (mail står i højre side). Der vil løbende komme nyt til.. Se det hele HER

1 kommentar:

  1. Skön blogg du har:) Har du bloglovin att följa med??

    Om du gillar inredning så kan du kolla in min blogg:)

    ha en fin dag

    LOVE Maria från inredningsvis.se

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..