Bloglovin

18. marts 2013

Som mange andre her i blogland hopper jeg også over på Bloglovin', nu når Google Reader forsvinder. Det positive med bloglovin er at man kan have en profil der, selv om man ikke blogger selv og derved følge de blogs man holder af at læse. Er nu spændt på at se om der kommer et andet alternativ, men ind til videre vil jeg blive utrolig glad hvis i vil følge mig på Bloglovin', du kan tjekke om du følger mig lige HER.Jeg går også og overvejer om jeg skal over på min egen side, .dk men jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg gør det uden jeg mister en masse af min data. Kunne være der var nogle her i blogland der kunne give mig nogle fif. Jeg er meget glad for sådan som min blog er idag, men vil bare gerne have den over på bystaer.dk

Ses på bloglovin', Julia har lavet en god vejledning lige her.
Du kan også følge mig på instagram celinastaer.

1 kommentar:

  1. Jeg har jo min blog på mit eget site (www.ehv16.dk) og det er så simpelt. Jeg bruger wordpress, og via et plugin i wordpress "kopierede" jeg alt for min blogspot blog over til den nye, det tog ingen tid og alt kom med.
    Så mit råd er at bare kaste sig ud i det og med wordpress er det lige så let at lave fedt layout som på blogspot.

    Mange hilsner fra Heidi

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..