Fantastiske ORIGINS..

15. marts 2013

Jeg vil lige dele min skønne uge på arbejde i sidste uge, hvor jeg afholdte fagprøve i Matas Fields. Jeg havde valgt mit ynglings mærke Origins, jeg dekorrede butikken så kunder ikke var i tvivl om at Origins var i fokus og hvad de står for. Her er lidt billeder fra mine udstillinger, nu sidder jeg og skriver opgave. Som jeg så skal forsvare i maj.   

Der var forskellige aktiviteter i ugen, som kunderne kunne benytte. Der var mini facial' i butikken, ansigtsbehandling i lukket kabine, deltagelse i konkurrence og super god vejledning. Jeg havde fået lavet fine muffins til kunderne med Origins logo på, som blev delt ud til kunderne.


2 kommentarer:

  1. Ej hvor fint :) det ville jeg gerne have været inde og se :)

    SvarSlet
  2. Årh, jeg Æææælsker også Origins, så lækkert! Kh Maria

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..