Lille Emilie har fået en dukke..

19. marts 2013

Min venindes pige Emilie er blevet dukkemor til denne dukke. Jeg har nydt så meget at lave hende, det har været så specielt at lave hende, hun har fået mange kram undervejs og er givet videre til Emilie med rigtig meget kærlighed.

Emilies mor (min veninde) havde ønsket at der skulle broderes navn og dato på. Det er blevet så fint. Glæder mig sådan til at se et billede af Emilie og dukken. Bror Christian må godt give hende et kys også...


4 kommentarer:

  1. Hvor er hun bare fin... Jeg elsker de dukker!

    SvarSlet
  2. Elsker virkelig de dukker - og hvor er hun BEDÅRENDE!

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..