17. marts 2013
Mormor og morfar har været på besøg og vi har bare hygget os så meget. Celina nyder så meget at de er her, det gør jeg selvfølgelig også. Her er lidt billeder fra vores skønne weekend. Celina er ved at få lavet en skøn "hygge krog" på hendes værelse og hun nyder den så meget. Nu skal jeg lige have syet nogle puder til den og en madras mere tror jeg der skal til.
Vi lavede popcorn for første gang igår, på den gammeldags facon i gryde, det var så spændende syntes Celina, bang bang sagde majsen. Der er også blevet lavet lidt påskepynt, det viser jeg mere om senere.
Håber også i har haft en skøn weekend.

3 kommentarer:

 1. Sødt popkornsbillede ;o)

  SvarSlet
 2. Det ser bare super hyggeligt ud!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..