Nu et lille "PIP" herfra..

12. marts 2013

Ja tiden går og det er ved at være længe siden i har hørt fra mig. Der er sket rigtig mange ting i mit liv, store ændringer, afslutning af uddannelse, skønne bestillinger, ja og bare manglende overskud. Nu syntes jeg at overskuddet og smilet begynder at skinne igennem igen.

Jeg er flyttet alene med Celina. Dette har ikke været en let beslutning men det var sådan det skulle være. Beslutningen er  blevet at blive i Kbh, har et skønt job, nogle helt fantastiske veninder så det kan kun blive godt. Nok mangler jeg min familie, men de må komme på visit en gang imellem. Har fået en skøn lejlighed og ser frem til en skøn sommer med skønne mennesker omkring mig.

Jeg har i sidste uge afholdt fagprøve i Matas, det gik bare så godt og er nu igang med at skrive min opgave. Jeg vil vise jer lidt om min uge i et andet indlæg. Så i kan se hvad jeg har lavet.

Jeg håber i stadig vil læse med, nu kommer jeg igen, der er stadig lavet meget kreativt og i skal nok få et lille indblik i det stille og roligt..
Ser meget frem til at kommet tilbage til min elskede blog og alle jer skønne læsere..4 kommentarer:

 1. Dejligt med et lille pip fra dig!
  Håber på alt det bedste for dig og din lille søde datter:)

  Kh

  SvarSlet
 2. Dejligt at du er tilbage - I har været savnet! :)

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre fra dig igen. Jeg ser frem til dine kreative indlæg :-)
  Pøj pøj med opgaven og komme på plads i jeres nye hverdag.
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Dejligt at du er tilbage - det lyder slet ikke til at have været en rar tid, men når mavefornemmelsen er god, så er det jo sådan det skal være.
  Kh Karen

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..