Tak er et fattigt ord..!

5. maj 2013

Har den bedste familie, kan ikke sige andet end tak. Forleden fik jeg denne skønne cykel af bedste Åse og Per (som Celina kalder dem). De kom ind til Celina og jeg den 1 maj hvor vi tog i Fields og købte cykel til mig. Der blev selvfølgelig drukket kaffe på Starbucks og spist lidt lækkert. De er så dejlige at være sammen med og vi holder så meget af dem.

Indtil min "store" pige skal i børnehave (om få måneder) har jeg lidt lang transport nu hvor jeg er flyttet, og med det offentlige kræver det meget tid. Tid er da ikke det jeg har mest af som alene mor og familien langt væk, så må finde et andet alternativ, som MANGE andre Københavnere. Det er op på jernhesten og afsted igennem Kbh, .

(Dog skal jeg lige igang for tanken om ca. 14 km morgen og eftermiddag kræver lige lidt tilvænning, men en god måde at få lidt træning ind i hverdagen) 

Men når man har fået sådan en skøn cykel, gør det, det bedre. Celina og jeg tog en lille cykeltur på den, så hun lige kunne prøve det inden vi tog den lange tur. Inden vi cyklede hjem skulle der lige leges lidt.

Tusinde tak for den helt fantastiske cykel er så glad for den og elsker den mint grønne farve. Er sikker på vi hen over sommeren får rigtig meget glæde af den nye cykel..