Zoo

4. maj 2013

Første tur i Zoo i år også i dette fantastiske vejr. Nu når vejret var så skønt skulle der laves noget ude, valget faldt på Zoo sammen med min skønne veninde og hendes fantastiske børn. (Hvor er jeg taknemmelig for vores venskab, det håber jeg du ved)
Vi fik set det nye Isbjørne hus og ja meget meget mere. Der skulle selvfølgelig også en is til, den blev der snakket om stort set fra vi kom ind til den blev købt. Men vi var ikke de eneste der havde besluttet sig for Zoo, men det var forståeligt i sådan et vejr.
Tak for en dejlig dag!
- Nu er der ro i det lille hjem og jeg prøver at få gang i bloggen igen, der ligger så mange indlæg klar men får bare ikke lagt de billeder på computeren/redigeret dem og lavet de indlæg som jeg ønsker. Men nu er min eksamen snart ovre og jeg håber det giver mere luft til min elskede blog. Håber i stadig følger med og ligge en lille hilsen hos mig..
(Billede spam af Kbh Zoo...)