Skøn weekend med mormor

16. juni 2013

Vi har haft en super dejlig weekend med mormor på besøg. Celina har glædet sig meget til mormor skulle komme, så meget at hun slet ikke kunne falde i søvn fredag.
Lørdag morgen tog vi i lufthavnen efter mormor. Vi har hygget så meget med leg, god mad og is. Vi sluttede weekenden af med at følge mormor til toget.
Håber i andre har haft en god weekend.Jeg er begyndt at blogge fra min iPad, da jeg ikke længere har nogen computer.. Men savner at kunne redigere mine billeder som tidligere..
Nogle der kan anbefale nogle app' hvor man kan redigere billeder og evt ændre størrelse på dem.

3 kommentarer:

 1. Har du lavet dette indlæg inkl billeder fra din iPad? Jeg har prøvet at blogge fra iPad men billederne blev rigtig dårlige, så jeg måtte lave dem om, da jeg fik tændt for computeren. Det er lidt træls. Det ville være dejligt, hvis man kunne blogge og sætte billeder ind fra iPad, så det ser ordentlig ud. Dine billeder ser jo fine ud. Hvordan gør du?
  Kh Birgitte

  SvarSlet
 2. Ser ud til I har haft en dejlig weekend. Har du prøvet Piccollage, den kan jeg personlig godt lide. Mvh helena

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare dejligt ud! Der er intet mere værdifuldt end bedsteforældre!

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..