3 år.. Hurra hurra

1. juli 2013


Hurra Hurra
Tænk idag er det tre år siden Celina kom til verden. Nu er min elskede skat en stor pige som beriger mig hver dag.

Celina er født i uge 24+3 kun 660 gram, har haft en hård start på livet, men fra hun så verden fra første gang har hun skreget på "livet" hun er en fighter vores alles solstråle.
Det er som om dagen er endnu en milepæl i hendes liv. Hun klarer sig så godt og skal pr. 1 august starte i "almindelig" børnehave, hvor er jeg stolt. (Det vil jeg fortælle mere om en anden dag)
Idag blev min skønne Celina 3 år og det skulle fejres.


Vi holde fødselsdag for familien igår hos søde bedste Aase og Per (som holdte den fineste fødselsdag for Celina, i er fantastiske, Tak!)  Der var det lækreste mad og kage og Celina hyggede sig så meget. Mormor, morfar, oldefar og Anni var komme til øen fra det jyske.


Celina har fået så mange fine gaver, men må nok sige den bedste var hendes nye løbehjul med håndtag. -Bemærk med håndtag, det er meget vigtigt, hun har ikke snakket om andet end det løbehjul i lang tid.Jeg vil vise nogle af hendes gaver frem senere.


Tak for alle jer der har skrevet på instagram (celinastaer), sms, facebook og dem der har ringet.

2 kommentarer:

  1. Stort tillykke med hende. Det ser ud til at have været en rigtig dejlig dag.
    Kh Line

    SvarSlet
  2. Kære Camilla. Til lykke med jeres datter! Sikke en dejlig historie! Og.....syret og hyggeligt at møde dig i Fields og så bagefter læse om dig og din familie her. Og endnu engang tak for tipsene om øreringene! Jeg prøver mig frem med sølvet. Hvis du har lyst, kan du komme forbi Boxland d. 31.aug.-1.sep., hvor jeg har en bod sammen med to andre bloggere. Kh Charlotte
    http://bycgundersen.blogspot.dk/

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..