Hvordan kommer jeg igang igen..

5. august 2013

Nu har jeg forsømt bloggen så meget og hvordan skal det første indlæg i rækken så være.?
Det er faktisk et godt spørgsmål, skal man bare kaste alle indlæggene ud på en gang eller skal de komme med nogle dages mellemrum. Gider i overhovedet læse de indlæg der burde være skrevet for nogle uger siden. Skal jeg helt droppe bloggen og kun bruge instagram (celinastaer).

Men nej jeg opgiver altså ikke, for lysten til at blogge er der jo stadig og kan ikke helt undvære denne tilknytning til det kreative og jer andre bloggere. Så nu må jeg igang igen.

Har lavet mig en liste over de indlæg jeg gerne vil skrive, for på den måde at have mig et lille overblik. Jeg deler den dog ikke helt med jer, for hvad nu hvis jeg ikke helt kan overholde listen.
Håber i stadig er nogle der læser med og vil kommentere lidt i blogland igen, og ikke kun på instagram :)
Vi skrives ved!

10 kommentarer:

 1. Dejligt du er tilbage.. Jeg har det også lidt mærkeligt med de indlæg der har været klar i tanker og billeder længe. Det er bare ikke det samme når det så sent rammer bloggen. Men det er jo kun en selv der synes det. Så glæder mig til at se lidt fra listen.. og også gerne det hele ;-)

  SvarSlet
 2. Du skal vise de dukker du løbende laver.

  SvarSlet
 3. Jeg er her også stadig og glæder mig til at læse dine indlæg - gamle eller ej:-)

  SvarSlet
 4. Og vi glæder os til at have dig tilbage!

  SvarSlet
 5. Glæder mig til at læse alle dine indlæg! :D

  SvarSlet
 6. Synes da du skal komme med de indlæg du har tænkt på :) Selvom det ikke er nyt for dig mere, er det jo for os der læser med :) Håber du vil blogge videre, synes ikke Instagram er det samme som en blog :)

  SvarSlet
 7. Kom du bare igang søde kusine��

  SvarSlet
 8. Dejligt at du er tilbage, jeg har også lige haft en lille pause, men er kommet igang igen...
  Jeg glæder mig til at læse nye indlæg fra dig, syntes det er godt at der kommer lidt af gangen, det er lettere at overskue at læse og det er jo lige meget om det er noget der er sket for et stykke tid siden.

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..