Ny pude...

25. august 2013

Jeg har fået syet mig en dejlig stor pude. Jeg er allerede så glad for den og den pynter i min sofa/seng. Jeg har syet mint pipping rundt om hele puden og jeg syntes det giver et fint brud af det grafiske stof. Stoffet har jeg også syet nogle andre ting i, de kommer også på bloggen snarest.

Den skønne ræv over sofaen/sengen er lavet af Sanne, jeg er så glad for den. Har også byttet mig til et fantastisk billede som pynter på Celinas værelse, hun har fået et grafisk tæppe. (Skal nok vise jer begge dele) Jeg har en plan med at der skal laves en skøn collage over sofaen/sengen, har allerede en del der til men det er nu ikke helt let at vælge. Men nu nyder jeg den store nye pude.
 

Tak til alle jer der stadig læser med på bloggen og følger mig på instagram (celinastaer)

4 kommentarer:

 1. Den er vildt fin, og meget Ferm Living agtig :) Er vild med stoffet!

  SvarSlet
 2. Sådan vil jeg også ha' :-)
  Den er super flot!

  SvarSlet
 3. Den er rigtig fin - dejligt med en stor pude

  SvarSlet
 4. FANTASTISK...den er FED. Rigtig lækker ;O)

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..