Jeg vil vælge - Mor!

18. september 2013
Ja ja min skat du må gerne selv vælge stof til toilettasken.
Celina mente selv hun skulle bestemme og det måtte hun da gerne, valget blev dette stof med bamserne og prikket lilla stof. Det er nu blevet tryllet om til en fin toilettaske til alle Celinas ting. Så hun har en fin taske at have med ind til sin far på weekend. Den er ny fyldt op med hårspænder, elastikker, børste, tandbørste, osv.
Er igang med at klippe ud til flere, de var så hyggelige at lave. God dag til jer alle og dejligt i stadig er nogle der følger med her også.

Er du interesseret i en toilettaske eller andet du har set, er du velkommen til at sende mig en mail.

Bemærk! Nu at finde bloggen på www.bystaer.dk 
mail: kontakt@bystaer.dk 
Instagram: @bystaer

2 kommentarer:

  1. Hvor er den fin!
    Herhjemme er der også høje krav om selvbestemmelse ;).

    SvarSlet
  2. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul, glæder mig til at følge mere med i det nye år :-)
    De bedste julehilsner fra Sabrina / brineh.blogspot.dk

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..