Leo til prinsessen

14. september 2013

Forleden aften stod den på hygge ved symaskinen da Celina var kommet i seng. Jeg havde lovet at der når hun vågnede dagen efter ville være et par leopard bukser færdige til hende så det måtte jeg jo hellere få lavet. Har fået købt lidt ekstra af det skønne leopard stof fra Stof og Stil så der kan blive til flere, når hun vokser fra dem.

Jeg har tidligere lavet bukser efter Chris mønsteret, og de er blevet super fine, dog har de virket meget voldsomme til Celina, hun er ret spinkel men lang. Så jeg har kombineret chris mønsteret med et par bukser hun har i forvejen. Det blev en super god model til Celina og de sidder super godt på hende. Nu gad jeg så godt kunne lave mønsteret i flere størrelser ud fra det jeg har lavet men det er jeg ikke god til, nogle der har nogle gode råd.
Bemærk! Nu at finde bloggen på www.bystaer.dk 
mail: kontakt@bystaer.dk 
Instagram: @bystaer

1 kommentar:

  1. Hvor er de fine :) Jeg gik desværre forgæves efter stoffet i 'min' Stof&Stil, det var allerede udsolgt, så jeg må da vist købe det på nettet - for fine er de...

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..