Personlige gaver betyder alt.

15. september 2013

Jeg har aldrig fået vist jer en skøn personlig gave Celina fik af en af mine veninder, i sommers under vores dejlige sommerferie i det jyske.Vi tilbragte tid med en af mine veninder og her fik Celina denne helt fantastiske sky som hun havde lavet. 


Den er i en fin lyseblå farve med skønne stjerner og det der gør den betyder meget for mig er den skønne tekst der er trykt på skyen. Det er en tekst (ordsprog) jeg læste, under det meget lange indlæggelses forløb med Celina, da hun blev født alt for tidligt. Da jeg for længe siden syede en sengeran til Celina, broderede jeg denne tekst på.

Jeg har endnu ikke fået skyen op at hænge da jeg er lidt usikker på om jeg tør at få den borret op, hvad nu hvis uheldet var ude og den gik i stykker. Men er den ikke skøn, min veninde laver mange andre skønne ting i kan finde hende på instagram @sarahnorgaard

Bemærk! Nu at finde bloggen på www.bystaer.dk 
mail: kontakt@bystaer.dk 
Instagram: @bystaer

2 kommentarer:

 1. Det er en rigtig sød idé og en meget personlig gave. Virkelig dygtig og betænksom veninde du har.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Hvor er det dog fint!

  - Anne

  SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..