Vi vilde med Kinderkitchen

14. september 2013

Jeg har været så heldig at få lov til at prøve nogle super lækre produkter fra Kuhn Rikon, udviklet i Schweiz og serien til børn hedder Kinderkitchen, med stor fokus på sikkerhed og at stimulere børns indlæring. Celina elsker at være med mig i køkkenet, det gør også at tiden om eftermiddagen kan bruges sammen og nydes. Som enlig mor er der ikke meget tid og man er ene om alt. Derfor kan jeg godt lide at have Celina med i forskellige ting herhjemme. Når hun hjælper mig i køkkenet, oplever jeg at hun spiser mere og er simpelthen så stolt over hun har lavet det. Så nu har Celina (og mor) fået nogle skønne ting som gør det endnu sjovere at lave mad sammen.

Celina er allerede meget knyttet til hendes Kinderkitchen produkter, åbner ofte lige køkkenskuffen for lige at se, det stadig ligger der. Produkterne er udformet som forskellige dyr og det gør det ret sjovt, det er tydeligt det er lavet med stimulering af børnenes sanser for øje. Jeg er vild med deres lækre design og professionelle udformning, når man står med produkterne i hånden kan man tydeligt mærke det er lavet af professionelle og er holdbart. De tiltaler mig meget som forbruger og vil gerne betale for ordentlige produkter til min datter. Hvis vi som voksne ønsker kvalitet så gør vores børn også, så hvorfor skal det ikke være lidt sjovere at hjælpe mor og far i køkkenet med lækre redskaber der gør madlavningen som en leg.

Celina klipper her broccoli buketter med saksen, den ligner en fugl, med et orange næb som beskyttelse til saksen. Den ligger rigtig godt i de små børne hænder og er let at bruge.

Celina skulle også hjælpe med at skære agurker ud til aftensmaden og det har da sin charme at man kan se det er ens skønne barn der har gjort det. Man skal jo øve sig før man kan mestre det.

Du kan købe de lækre produkter på deres hjemmeside kuhnrikon.dk eller hos Coop.dk - Din butik på nettet (Danmarks førende dagligvarekæde). Jeg kan klart anbefale deres produkter, de er virkelig lækre og tror da også mor skal have lidt til køkkenet, de laver de fedeste knive med bl.a  leopard, zebra mønster og de ville da være ret sjove. Vi er jo mange der er bidt af en lille leopard dille, lige nu.

Lidt om Kuhn Rikon
Kuhn Rikon AG har udviklet og produceret køkkenudstyr siden 1899, som dermed gør dem til en af verdens ældste producenter. Virksomheden er mest kendt for at have udviklet teknologien bag trykkogere til køkkenbrug, under navnet Duromatic, for over 60 år siden, som forsat betragtes som den førende trykkoger i markedet i dag. Kuhn Rikons hovedkontor ligger i Rikon im Tösstal i Schweiz, hvor virksomheden også har sin oprindelse. Det hele startede med at Heinrich Kuhn, stifteren af Kuhn Rikon, som også ligger navn til firmaet, købte det, på daværende tid, top-moderne emaljestøberi, der fik sin kraft fra den nærliggende flod Töss. Siden er et utal af produkter kommet til, så som fx børnekøkkengrej (kinderkitchen), farverige knive og finurlige køkkengadgets. 

Bemærk! Nu at finde bloggen på www.bystaer.dk 
mail: kontakt@bystaer.dk 
Instagram: @bystaer