#blogeventaalborg_picnic

12. juli 2014

Efterhånden er det nogle dage siden jeg deltog i et fantastisk event, som på instagram går under navnet #blogeventaalborg_picnic som var arrangeret af Kamilla der står bag bloggen diary.dk

Sikke en dag hun havde sat på benene for os bloggere der var inviteret. Hun havde fået en masse aftaler i hus med mange firmaer. Vi fik super lækker mad fra Fandanko, helt vildt lækkert tapas og sikke en kvalitets oplevelse dette var. Det er ikke sidste gang jeg skal nyde mad fra dem. Drikkevarene kom fra Søbogaard, jeg er helt vild med den med rabarber. Temaet for dagen var picnic, men eftersom vejret ikke var til det, havde Kamilla flyttet arrangementet indfor og hun var ikke gået ned på udsmykningen, der var pyntet så fint op med vejkants blomster, ternet duge på bordene og den sødeste service fra Rice.

Jeg har tidligere deltaget i #blogeventaalborg, denne gang var der andre ikke kendte ansigter med. Snakken gik blandt os alle og hvor sætter jeg stor pris på at møde alle de søde bloggere og selvfølgelig deres børn. Jeg havde desværre ikke mulighed for at have C med, da hun var på weekend hos sin far.

Der var besøg af Mette fra Derma, hun fortalte om solcremer, børn og solfiltre, misfarvninger på tøj af solcremer og at man altså ikke skal være så bange for ens kære får lidt farve på kroppen hvis bare de er beskyttet. Selv om jeg via mit erhverv har en del erfaring med solcremer, kan man altid lære noget nyt, da der hele tiden kommer ny viden på området.

Der var den vildeste goodiebag til os alle. Hold nu op hvor var der mange skønne ting i. Fantastiske mange firmaer havde sponsoreret en masse til os. Der var også konkurrencer hvor vi kunne vinde yderlige gaver.
bObles havde sponsoreret super skønne gaver til goodiebagen også var der mange af deres helt fantastiske tumle dyr som børnene brugte med stor glæde. Her hjemme er bObles et stort hit, med et præmatur, sensitivt barn har de virkelig hjulpet os meget motorisk.Mange af de ting vi fik i goodiebagen vil over den næste tid også blive vist på bloggen.
Har du lyst til at se flere billeder fra den skønne dag kan du finde dem hos mig på instagram @bystaer eller søg på #blogeventaalborg_picnic

Sponsorer til dagen er lang; Sebra, Rice, LEGO, Karolines Køkken, Urtekram, Fårup Sommerland, Kim's, Kähler, Derma, bObles, Salvequick,Amalie Gielov plakat. Søbogaard, Fandanko