Dukke børn

9. juli 2014Syntes lige i skal se to af de seneste dukker jeg har lavet. Er de ikke skønne, hver gang der bliver en dukke færdig er det altid meget specielt at sende dem afsted. Hvordan vil modtager tage imod dukken, er de tilfreds med dukken. Når de glade modtagere så vender tilbage med hvordan den nye dukkemor har taget imod dukken, så varmer det så ubeskriveligt. Mange tak for jeres tilbagemeldinger og skønne billeder. 
Du kan se flere af mine dukker HER.

Skulle du være interesseret i en dukke er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@bystaer.dk

1 kommentar:

  1. Hvor er de bare fine, er også selv helt vild med at sy gammeldags bamser for tiden og bliver også så glad, når en ny modtager får glæde af dem.

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..