Mit guld 4 år

5. juli 2014


Højeste ønske var en "rigtig" håndbold - når man gerne vil gå til det.
Sikke en høst når man bliver 4 år

Tænkt min elskede C er nu fyldt 4 år. Tiden flyver afsted og puha efter jeg er blevet mor er det som om tiden har på en speed knap. Endnu engang tillykke med dagen skønneste C. Hun blev så fint fejret og vores skønne familie havde været så søde at hjælpe til. C var dog lidt sløj på dagen, så hun var lidt ved siden af sig selv. Men hvor kunne hun næsten ikke vente til gæsterne skulle komme.

Plan var først at være i vores skønne have, men vejret tillod det ikke, alt bliv trukket til side i stuen og op kom et langbord. Det var så skøn en dag og tak til alle der var med til at give C en fantastisk dag.

1 kommentar:

  1. Stort tillykke med hende :) mine to drenge (2+5 år) ELSKER også det børnehåndbold de går til :) Vh Pia

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..