Nye tanker til stuen

15. juli 2014
Jeg har længe gået med en ide til min stue, det er som om jeg mangler noget til væggen hvor min sofa står. Der er meget bart og nu er jeg ved af at være træt af den helt hvide væg. Har haft mange tanker og overvejelser om hvad der skulle være der, har en ret stor billedvæg på modsatte væg af stuen, du se HER, så har været lidt i tvivl om det bliver for meget med billeder på den modsatte væg. Er kommet frem til at den væg bag sofaen skal males grå med en smal hvid kant hele vejen rundt. Vil gerne have disse to posters fra ByGarmi i lyse trærammer og en lysestage i hvid til at bryde det grå væg. 

Notes; Poster fra ByGarmi / Stage  fra Menu POV / maling den lokale maler

1 kommentar:

  1. Hej Camilla

    Flot billedvæg du har fået lavet, håber også at du har fået købt dine to ByGarmi plakater, og har fundet en god plads på væggen til dem. Når du skal have mere til din billedvæg, så skal du prøve at kigge forbi BY LUX, der er både børneplakater og moderne plakater til væggen. Se via linket her: http://bylux.dk/shop/frontpage.html

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..