Origami lampeskærme

13. juli 2014Så er der blevet foldet flere af mine skønne lampeskærme, to af disse skal afsted til Birgitte bag bloggen alittledream.dk og en anden skal til Christina, den ene af pigerne bag lippanoa.com. De er utrolig hyggelige at hænge i ens hjem i hjørner, ved sengen, på børneværelser eller andre steder man kunne finde på. De skal drille stort set hver gang, selv om der er foldet mange. Jeg stresser af når jeg sidder med god musik og mine kreative sysler.

Lamperne er lavet i skøn karton, man skal bruge en fatning med stofledning og en LED pære. Det er vigtigt man bruger en LED pære, da de ikke bliver varme. Kunne du være interesseret så er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@bystaer.dk

3 kommentarer:

 1. De er bare utrolig smukke.

  SvarSlet
 2. Hej. Dine lamper er skønne. Jeg kunne godt tænke mig at kaste mig ud i origami - må man spørge dig om hvilken slags papir/karton du bruger? Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak det er jeg glad for at høre du syntes. Jeg bruger almindeligt karton. Gå endelig igang det er utrolig hyggeligt med sådanne projekter. Kh Camilla

   Slet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..