Sunde pandekager med banan

30. juli 2014


Vi har de hyggeligste morgener her hjemme, vi nyder så meget at have ferie og masser af kvalitets tid. I morges lavede vi igen de skønne sunde banan pandekager, C elsker dem og en god måde at få lidt ekstra ned om morgenen. Vi fik jordbær, æbler skåret i tynde skiver, drysset med lidt kanel og mandler til. 

Jeg laver dem små, alla amerikanske pandekager, det er en fin størrelse. Er der nogle igen kan de sagtens fryses. C får også nogle gange en med i madpakken. De er ikke sødet med andet end bananen men det giver rigeligt med sødme efter min smag.  Her kommer opskriften hvis i skulle have lyst til at prøve dem. (Der var nogle på instagram der spurgte til opskriften)

Ingredienser
2 stk. modne bananer (jo sødere er de)
1 dl havregryn
1dl mel (jeg bruger 1/2 hvedemel og 1/2 grahamsmel)
3 øko æg
1/2 tsk. salt

Til at lave dejen bruger jeg min kitchenaid blender, den kan klare det hele. 
Først kører jeg bananerne i blenderen først til de er som en helt cremet masse, så tilsætter jeg resten (havregryn, mel, salt og æg) og blender alt sammen også skal de steges på panden. 

Håber i kan lide dem og kan bruge opskriften. God aften til jer.