Tv2 Tour Kids race

27. juli 2014


Ende destinationen på Tv2 Tour er ved at være ovre, har i ikke nået at komme forbi og i er i nærheden af Sæby vil jeg tage et smut forbi. Det er klart et besøg værd. Touren er taget fra by til by i det skønne sommerlandskab, det har kørt sideløbende med Tour de France. I kan se flere billeder fra touren HER. (der er billede af C fra Sæby)

Igår har C og jeg været på skøn tøse tur til Sæby vi skulle da deltage i Tv2 Tour. Jeg havde vist C billeder fra nogle af de andre dage på Facebook inden vi tog afsted så hun var lidt forberedt på hvad der skete, hvis der var mange mennesker. Dette fungerer ret godt for C, at hun er lidt forberedt inden vi kommer frem og hun kunne næsten ikke vente til vi skulle køre.

Vi legede utrolig meget i bObles teltet der lyste op i den skønneste gule farve, som var fyldt op med deres nye ælling i flere størrelser. Der blev virkelig flyttet grænser for C og hold nu op hvor fik hun trænet motorikken, balancen og ikke mindst hendes selvtillid. Der stod de sødeste personale klar til at lege og udfordre børnene, C fik lynhurtigt sin favorit. Vi må da klart have os en ælling hjem til vores samling, C var ret god på den mellem størrelse, den havde ret mange muligheder for hende.

bObles ælling i den gule føretrøje
Den lanceres i tre størrelser i den skønneste gule farve; lille, almindelig og stor til fordel for Børneulykkesfonden. Ællingen er udført i kraftig EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. Ælling er testet til børn. Ællingen kan nu købes på www.bobles.dk og rundt i landet.