Vesterhavet er et skønt sted

20. juli 2014


Vi havde i sidste uge en skøn dag ved Vesterhavet inden C skulle på ferie i en uge hos sin far. Vi nød det meget, der blev leget og plasket i vand, det var sjovt at se hun blev mere og mere modig med vandet. Vesterhavet er virkelig et sted hvor jeg føler mig hjemme, er vokset op med det ved min side. Nu sidder jeg og ser på de skønne billeder og glæder mig meget over at C er kommet hjem igen efter en uges ferie hos sin far. Det har virkelig været hårdt de sidste dage, en uge er lang tid at undværre hende når jeg kun plejer at undværre hende 4 dage. Mange siger jeg også skal huske at nyde det, men det kan være en udfordring nogle gange. I er jo nok andre der kan genkende disse følelser. Men nu er hun hjemme igen og ligger så sødt og sover i "mors seng". Vi skal nu holde to fantastiske ugers ferie sammen og hvor glæder jeg mig bare.

Rigtig god sommer til jer.

1 kommentar:

  1. Det kan jeg godt følge dig i - manden og jeg har sendt vores piger på ferie sammen med farmor og farfar, de har været væk i 1½ uge nu, og vi ser dem først meget sent på torsdag når vi flyver ned til dem. 14 dage uden dem, det er godt nok lang tid, men så husker vi hinanden på at de hygger sig så meget sammen med deres bedsteforældre og 2 faster. Og så har vi gjord vores bedst for at nyde tiden uden pigerne selvom vi savner dem.

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..