De bedste venner

7. august 2014Båndet imellem disse to er så stærkt, man skulle tro de var søskende. Når de er sammen går det lige ind hos mig, de to skønne børn fylder virkelig mit hjerte med så meget lykke. De leger og forstår hinanden så godt. Der er 20 dage imellem dem, de går i børnehave sammen og kan næsten ikke undvære hinanden. Alle de oplevelser vi har sammen betyder alt, hvor er jeg dybt taknemmelig for at have så skøn en familie. E er min kusines søn og C er min dejlige pige.

1 kommentar:

  1. Det er så godt med gode venner....dem kan man ikke få for mange af :)

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..