Mine favoritter hos Jollyroom.dk

10. august 2014


Kan i huske for noget tid siden jeg delte en rabatkode med jer fra Jollyroom.dk HER.


Det er så skøn en webshop, de forhandler utrolige mange ting til børn og voksne. Jeg har forelsket mig i nogle af deres ting til børneværelset, jeg går og arbejder lidt på at lave nyt værelse til C, da hun nu er blevet 4 år og træner til et lidt mere storpige værelse. C kan utrolig godt lide at sidde og tegne så jeg tænker hun helt sikkert skal have det nye skrivebord fra Sebra til at hænge på væggen.

Det er også vigtigt for mig at der er god opbevaring til legetøj så det ikke flyder over det meste af gulvet. Det skal være funktionelt men også hyggeligt så det indbyder til leg. Der skal være lidt ro på farverne, da legetøjet giver en masse spil, belysning på værelset må gerne være lidt sjov og her er jeg dybt forelsket i kaninlampen. Jeg har valgt nogle af mine favoritter hos Jollyroom.dk og har allerede klikket nogle af tingene hjem til C.

Hvad har stor betydning for dig på børneværelset?