Skøn dag i Fårup Sommerland

19. august 2014

For et par uger siden pakkede vi tasken og tog en tur i Fårup sommerland, jeg havde jo været så heldig at få billetter HER. C glædede sig så meget og kunne næsten ikke vente på at vi blev hentet. Det var en skøn dag med rigtig godt vejr, ikke alt for mange mennesker og bare kroppen fyldt med glæde og spænding.

Jeg havde C med i mineekspressen og lige i et sekund følte jeg mig som en "meget dårlig mor" men bagefter sagde C, det var sjovt, den kørte slet ikke hurtigt, men en meget stolt stemme. Ja de skal nogle gange have et lille skub.

Mor fik da også lige et lille skub og måtte overskride en grænse og komme op i en lidt vild en. Jeg har aldrig været den store fan af disse ting, men elsker at være med og se på alle andre udsætte sig selv for det. Har været kommet i Fårup igennem mange år, når man bor så tæt på så skal man derop og det er en skøn park og de har formået at følge med og hele tiden udvikle parken, den er helt sikkert et besøg værd. Vi skal helt sikkert have årskort næste sæson.