En side af mig kan ikke modstå magasiner

6. september 2014Kender i det med i står i supermarkedet eller på tankstationen, de farverige magasiner er så fristende. Jeg har meget svært ved at lade dem stå, men kan jo ikke købe dem alle. Jeg er blevet meget bedre til at lade dem stå og kun købe nogle få. Jeg har nogle favoritter som jeg læser hver gang de udkommer.

Jeg får Bolig Magasinet direkte hjem i min postkasse så er fristelsen jo lidt mindre. Jeg kan godt lide deres blad der er mange ting der giver inspiration til fremtidige ønsker og køb men giver mig også meget inspiration til det kreative.

Magasinet SKØN som fåes i Matas læser jeg altid, jeg arbejder jo i denne branche indenfor skønhed, her er det vigtigt altid at være med på hvad der rører sig og det er et magasin som viser mange at de sidste nyheder inden for branchen. Dette giver mig en ide til hvad der rør sig og hvad forbrugerne søger.

Online magasinet Keiki læser jeg også. Keiki er online med nyt magasin hver måned og du kan læse det HER det omhandler børnemode og livsstil. Kender du det ikke syntes jeg du skal tage at klikke over på det og se det sidste der er udkommet. Jeg har selv været i deres blad med mine dukker, du kan se det HER