Glimt af min stue & artstickers fra BoligMagasinet

16. september 2014


Her ser i min grå væg i stuen. Den skulle ikke være let at lave, åbenbart. Havde svært ved at få malingen til at binde, til trods for det var en god kvalitets maling. Måtte en smut forbi den lokale maler for at høre hvad jeg kunne gøre, det skyldes den maling der tidligere var malet med var af en dårlig kvalitet og der derfor var for meget kalk i. Så den blev vasket ned, også måtte jeg igang igen.

Nu er den endelig færdig, jeg er så glad for den, det giver mere hygge i stuen og trækker rummet lidt mere sammen. Jeg er ikke helt enig med mig selv om hvad der skal pynte på væggen, indtil videre er der kommet den skønne POV stage fra Menu op, (tidligere skrevet om HER)

Jeg har været lidt kreativ og leget lidt med de skønne artstickers der var med i sidste nummer af Bolig Magasinet fra designeren Nynne Rosenvinge. Mine er kommet i ramme og jeg er ret glad for resultatet, der skal også et billede op af C. Går og overvejer om der skal en af mine origami lamper op i venstre hjørne, jeg kan bare ikke beslutte om den skal være rosa, grå eller hvid. Lamperne kan du se HER.

1 kommentar:

  1. Så fint du bor ;-)
    Selv om væggen var svær, er den virkelig vellykket - så fed detalje ;-)

    /Linda

    SvarSlet

Tak fordi du læste med hos mig.. Vil blive glad for en hilsen.. Jeg læser alle kommentarer og det varmer mig meget.. Vil bestræbe mig på at svare jer alle, men bær over hvis jeg ikke når det.. Ses i blog verden..