Göteborg kalder - Nails Inc.

17. september 2014
Jeg har den sidste uges tid testet en masse virkelig lækre produkter fra Nails Inc og torsdag drager jeg mod København hvor et par kollegaer skal samles op. Derefter går turen til Göteborg hvor vi skal præsentere og vise dette mærke som der skal implementeres i den Svenske kæde VITA. Her hjemme kan Nails Inc købes i Sephora. Har siddet og læst om brandet, dets produkter og afprøvet på mig selv. På billedet ser i et udpluk af deres lakker og plejeprodukter.

Nails Inc. er Storbritanniens mest populære negelelak- og neglepleje mærke. Deres store succes skyldes samarbejdet med designere, optræder på diverse fashion shows og deres unikke evne til at lancere nye farver konstant.

Lakkerne fra Nails Inc. er udviklet efter de nyeste teknologier, som giver lang holdbarhed og et perfekt manisure resultat hver gang. De har stået bag nyskabelser med special effekts som cracked top, 3D, magnetiske lakker, glitter, diamant-effekter og deres gel effekt lakker.


I fremtiden vil bloggen få en ny vinkel. Jeg vil drage jer ind i min erfaring og arbejde med lækre kosmetik brands. Der vil være fokus på produkter jeg selv brænder for og kan stå inde for. Har du nogle ønsker til emner indenfor kosmetik verden er du velkommen til at kontakte mig. Glæder mig til at vise min erfaring i branchen med jer og gode tips.