Kjole til C fra Moi

15. september 2014Er så småt ved at få lidt nyt i C's garderobe, denne lækre kjole fra Moi ligger klar i skabet til at pynte C. Herhjemme er vi ret glade for kjoler, især lækre jersey kjoler. De er dejlige at bevæge sig i, der er plads til leg. For mig er det vigtigt det er praktisk til børnehaven, den har lange ærmer, hvilket jeg syntes er en fordel her til den kolde tid, så ved man de ikke render rundt med bare arme. Den har to fine lommer i siden på kjolen, en lækker detalje. Jeg er vild med den enkelte grafiske fugl på maven. Er også ret vilde med de skønne bukser HER fra Moi.

Du kan købe den hos Denlillemodedille.dk som er en nyåbnet webshop. Bag webshoppen står Pia og Ricco sammen har de Hjalte på 1 år. Siden har en nem brugerflade, den er overskuelig at navigere rundt på. Det er lækre mærker, med høj kvalitet og bæredygtighed. Noget ret unikt de har gjort i forbindelse med starten af webshoppen er at de har taget højde for den store brug af de sociale medier så som facebook og instagram blandt os brugere. Hvert mærke er oprette med et hashtag #, hvilket gør at når brugeren deler billeder og skriver dette # i forbindelse med uploade af billedet, kommer dette billede direkte ind på mærkets produkter på denlillemodedille.dk, det gør at andre brugere kan se disse billeder.

De får flere mærker med tiden, bla. et mærke jeg holder meget af Okker gokker. Til forår kommer der Krutter. Der er utrolig høj service og hurtig levering hos dem. Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.